Sol!

DETTA INLÄGG SKA VARA MELLAN TOG EN PAUS, TYP OCH  BUSY DAY!!!!


Ohboy!, vilket vacker väder, solen skiner ida'!

Nej men har ni sett? det är sol och inte regn som för en ggns skull tittar fram i himlen! 
 Givetvis har man tagit detta i akt och har spenderat en stund i solskenet :) Annars har jag faktiskt inte gjort så mkt , kollat en och annan film på balkongen och tagit det allmänt lungt!

Fick nyss ett samtal ifrån mamma som undrar om vi ska hyra en stuga i skummeslövsstrand och vara där en vecka i sommar, OCH JAAAA SVARADE JAG! Helt klart ja :)

Strax ska jag åka och hälsa på farfar med mamma och pappa , han mår tydligen inte så bra :( Sen blir det väl att åka hem igen och äta och kolla på en film lr nåt ^^

Jo! jag glömde säga att på söndag åker jag och Emelie på ridläger i 5 dagar och det ska bli supernajs, sen får jag förmodligen sjuss ner till Ronneby där jag ska spendera helgen och midsommar med bästa Steph :)


Mysbild från denna sommaren

//Linn♥

Busy day

Igår vad jag som sagt lite upptagen, skulle städa, och handla och hälsa på farfar ♥ , och sen på kvällen vankades det filmkväll med Dieynaba igen! :) trevligt sms fick man på dan där hon frågade om vi inte kunde göra om filmkvällen igen :)

Men givetvis skulle datan sepa och laddaren oxå så det blev inte någon förväntad film utan nån konstig som hette : The gravedancers och som va hyffsat okej :)Nu idag ska vi göra om det igen för nu har datan löst sina problem och är redo för bränning :)
Filmmarathon ikv och de som ska förväntas spelas är :

- Extreme Movie
-A Nightmare on Elm Street
-The Invention of Lying
-Daybreakers
 och Paranormal Activity!

Jag ska innan det köra ner min punkterade moppe, byta min dragkedja på ridstövlarna och köpa typ liknande crocs till att ha på lägret.

Imån fyller kära pappa år också och så ska jag provrida en häst :)

ha det så gött tillsvidare!

//Linn♥

Tog en paus. Typ

Nu när det är sommarlov kommer jag nog lägga upp ett och annat inlägg eftersom jag har hittat tiden som behövs och nu händer det massa skojigheter som jag vill blogga om också!

En kort update vad som har hänt sedan skolavslutningen:

Fre: städade hela huset och får på måndag en tårta i belöning.Avslutningsträning och jag sa förevigt adjö från mej och ska nu inte fortsätta rida där längre!  Filmkväll med Dieynaba som va mys och läskig för det va skräckis tema : the crazies och the fourth kind visades!

Lör: Hunduppvisning vid City Gross, bad doggy! ville inte lyssna på matte och dummade sig. Hittade jääätttefin foderhäst som jag funderar på.

Sön: Agilitytävling i Växjö, helt ok , dummade sig lite men vi komm runt båda banorna och hon har verkligen förbättrat sig! Happy Linn :)  Träffade Emelie ,och spenderade kvällen och natten hos hennes farföräldrar i Hölminge. MYSIGT VÄRRE!

Mån: promenerade lååångt på morronen. sträckte mig, fiskade lite. Fick sjuss in till sjukhuset . hämtade tårtan , cyklade hem till Emelie där vi red på Flisan och Vips. Hoppade stussematte. Cyklade hem och plockade lupiner till mamma. Åt tårtan. Dog nästan av hur gooood den är!

Tis: slappade. linskoll. BLOGGNING

Nu kommer massa bilder och hoppas ni inte dog nu när ni läste detta!Här sov jag och Emelie :) MYS

 Unga kossor som va gulliga på väg ut till E.


På onsdagen va jag även på studentfest :)Grattis Kära Timmy/ Bästa granne!
tills nästa ggn!
// Linn ♥RSS 2.0