...

Wow , man märker sannerligen sanningen om en person först efter att man slutat va med den och thank god för det säger jag bara. Im sooo glad its finally over.¨

bloggen är för jävla tråkig just nu så när jag orkar/har lust/vill osv osv , så kaaaanske jag lägger in ett inlägg men som det ser ut nu så har jag alldeles för roliga saker att göra än att uppdatera min blogg hela tiden, ni får helt enkelt skita i att läsa den för så gör jag.


Tack alla igår förresten, bästa kvällen på ett tag :)  NU TAGGAR VI LOLLO!


// Linn

L@n @ @nneli

inte trött alls:) sitter och äter poppicorn och dricker cola:) Lan på sin fulla topp!
tröttilött är jag defenitivt inte, och imån ska jag göra prov i biologi och smsa min lärare:) Sen ska jag plugga svenska och sova:) 
 
HYPERLINN IS THE SHIT. Gråtfest isnt the shit.

bilder bilder bilder.Har så många men det finns inte tid lr lust att lägga in dom, måste dock hitta tid! fantastiska bilder och coola bilder som jag gillar:)  Dom ska ni oxå få se!:)

´BYE BYE:)



//Linn ♥





Ingelstad & Växjö

Hej. inte ofta jag börjar så men iaf. Idag stannade jag hemma tills klockan halv 10, sen hämtade mamma mej och vi körde till Ingelstad för en så kallad "prova på dag" lr besöksdag som det även refererar till. där va vi sjukt länge och är taggad på massa av deras kurser som jag dessvärre inte kommer att kunna gå på.
va där från 12 till halv 5 och sen drog vi till växjö city , snabbt in på gina där jag köpte :

1 par svarta jeans
1 par grå svarta tights
1 rosa döskalle t-shirt
1 svartnit skärp 

och sen drog vi oxå snabbt in på både monki och Hm där jag hittade underkläder och lösögonfransar :)
Bilder kommer imån när kamerabatteriet är nyladdat!

Hittade oxå massa andra snygga grejer som jag ska köpa i framtiden vars bilder oxå kommer komma imån!
Nu ska jag ut med hunden och nana, Natti på er!
massa fler inlägg imån så att säga^^
// Linn♥

Im in ?!






Ett streck kan förändra så mkt. Tydligen. Ett streck på ett linne är anledningen till att Kan Dee Drawings lottar ut ett av sina sjukt snygga och awsome linnen, bloggen är Super med stort S, så jag ska va med såklart?! My gosh jag har kollat på hennes onlineshop flera flera ggr och tjatat på mamma, men alltid samma Nej. Så nu gäller det!:)


{KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG}


// Linn♥

night

ahahah hittade denna videon på en annas blogg men ÅH SÅ ROLIG DEN ÄR! ;D



≡ Click the pic ≡ anneli du kommer ÄLSKA denna videon;D

Nu sover jag (sent jag vet) men men (a)

I wish he could be the new you

// Linn♥

i miss you when i see you

kom hem från träningen för typ 1,5 timma sen och började då göra fruksoppa direkt, och nu sitter jag här och planerar morgondagen med anneli samtidigt som jag lyssnar på denna låten med Henok Achido




I wonder sometimes how it would have been
If you and I were ever seen
Together in a bed
lying next to eachother, head to head
holding one anothers body so tight
knowing that he'll still be there throughout the night

I wonder then if they would have thought in another way
and not say what they say 
that you cant be here
and I cant be there
then mabye you still would have been mine
so that I could kiss you, hug you and hold you just one more time.

♥ Your'e still on my mind ♥


//
Linn♥





training

om 5 min drar jag, hoppträning vid kvart i så är hyfsat taggad på det!

har kollat in massa bloggar som säljer saker och det finns faktiskt ganska snajsiga saker som folk säljer,check it out! :)

Idag fick jag en briljant idé! Jag ska bygga massa egna agilityhinder! hela miljökunskapen så satt jag och försökte komma på lösningar och material till alla hinder, puh! Vippbrädan är inte ett lätt projekt säger jag bara!
Hur bygger man en sånhär själv? denna är lite sönder och har inte alla delar heller.

Äh det får bli ett varmare projekt!:)

Nu drar jag, så pussen på er och efter träningen har jag mer o säga:)

that thing you know, love?♥





//Linn♥


jag vet jag vet

sån hemsk uppdatering det har varit idag och igår! får nästan skuldkänslor^^ Men det kommer bli ändring, har varit alldeles för trött och oinspirerad för att kunna slänga in ett inlägg, men nu ska jag vila ut och ta nya tag!
Har varit alldeles för dålig med att vakna och lägga mej i tid, så nu sover jag ut med min vovva!

Sitter nu här och knaprar chips, kollar på The big bang theory ( verkligen en kanonserie WATCH IT!) och slappar i min skööna säng som jag alltid saknar ,enda problemet är att min hund insisterar på att ta upp halva sängen;(
Fortsätter också läsa i min medicinbok och ska fylla i ledighetsansökan, för på fredag drar jag till ingelstad på "prova dag"!  
ska bli intressant må jag säga.

Ni skulle sett min lista jag gjorde idag asså , både det jag ska göra på sommarlovet och det jag måste göra helt enkelt, gud den blev typ på 30 punkter lr nåt, BARA PÅ ATT GÖRA NÅT!
another puppy picture, ser ni hur mkt plats hon tar upp, då? tänk er nu :o

//Linn♥

PRAO:D

Ringde nyss till Jenny Karlsson och hennes verksamhet och frågade om jag fick praoa hos henne vecka 6! Japp det fick jag sa hon,  så nu är det problemet avklarat! Blev ganska glad för då får jag iaf jobba med djur, så jag dansade i typ 15 min innan mitt hjärta höll på att stanna och jag va tvungen att lägga mej i sängen för att få tillbaka normal puls:) While I were on it, tog jag massa fina foton som kommer här:)

Nu pluggar vi spanska och om 2 min är Anneli här!

om ni vill  ha ett lästips(vrf vet jag inte , kan vara bra och ha?) så läs Medicinen av Hans Koppel, so far pretty good!




When I say jump , you say : How High?




//Linn ♥

:)

♥Idag ska man kolla film med bästa och SNYGGASTE vännen Anneli, Coach Carter är på G efter skolan och då ska vi vara väldigt onyttiga och käka chips och choklad :) mmm.

Hittade en liten cool sak när jag surfade runt, fast det kanske inte är det smartaste o ha om det finns en seriemördare som hålelr på och jagar dej i ditt hus!
Det är alltså ett labyrint lås! tanken är att det ska vara "roligt" lr svårt att öppna dörren men som sagt vem vill hålla på med det låset när man håller på att dö? inte jag iaf.

 

Nu ska jag gå och ha svenska och sen slutar jag vid kvart över ett, beger mej sedan hemmåt för att vänta in Anneli ( My snygging och darling)

//Linn♥


nu är jag nästan nästan nöjd

som ni kanske har lagt märke till har bloggen ändrats drastiskt den senaste tiden och jag har nu troligtvis hittat rätt, vill bara att texten och sidgrejen ska in mer mot mitten! men det är inte det lättaste tydligen! frustrerad som man blir ibland, har jag lagt projekt bloggändring på hyllan och nöjer mej med detta. Ett tag iaf.

Dagen bestod av skolan där massa kul grejer kan hända faktiskt!
Till exempel:

1.håltimmor
2.pizza på claudi
3. girltalk på matten och historian
4.miniräknar fotboll i fel klassrum ( förlåt om jag störde, ES3)
och slutligen
5.allmänt bullshit!

Efter skolan drog man hem till Steph,min roliga klassmate nr.2, där jag glömt min cellphone,och sen vidare hemmåt där jag bäddade och sedan satte mej framför min lilla data!
Kvällen har sedan spenderats med att fretniskt fixa bloggen, ta kort,lyssna på massa musik, och måla naglarna!
Snart blire mat och sen lästa lite bok lr sova:)



Isn't she gorgeous? 3 months old ♥



hihi plockade även fram morgondagens plagg:)

Nu ska jag ner och käka bakad potatis med fläskfilé och örtsås^^

//Linn♥

@ skool

sitter här och tråkar,ska troligtvis käkä mumsig pizza till lunch  (TRE KRONOR:D )men innan dess ska jag fortsätta sura över att jag:
1. försov mej till 8 så sket i svenskan och sov en halvtimma till
2.stressat sönder och pluggat ihjäl mej sista timmen innan biologin
3.kommer 10 min försent till biologin där jag skulle göra provet och märker till min ilska att hon vägrar öppna dörren!

happy mondays my ASS
sen är det ju håltimma tills typ 1 så är smått sur över det oxå, kunde sovit ist för att tillbringa det i det här helvetet!

ja ja ska inte klaga mer men hoppas iaf attni har det bättre:)



//♥

NY DESIGN

snabbt inlägg,
NY DESIGN!
Provar med denna ett tag, ska göra den mer normal och smalare och sånt, sen kommer det vara en annan header oxå :) 

TYCK  TILL!


Nattar snart mej själv, lr som jag gjorde igår, sov halvägs nedanför sängen, överkroppen på sängen och underdelen på golvet:) så kan man oxå sova! Mamma väckte mej vid halv 1 ( ja jag va skittrött ;( ) och skrek att jag skulle lägga mej ordentligt, så bytte om och snarkade snart igen fast nu under täcket iaf! 



Har oxå hittat massa valpbilder! ÅH SOM JAG LETAT ASSÅ! det finns typ 1000 mappar med massa bilder i över 4 år!hur mååååååånga som helst att leta igenom dvs ;( Snart kommer ni iaf att få se en då och nu bild på min hund:)


SOV GOTT

//Linn♥


blö på datan idag asså!

j***a dataf*an! lahskas dajsxlkas
städade rummet idag och då jag skulle flytta datan till skrivbordet, kopplade jag ut sladden, dum som man är så kommer man på EFTERÅT att den dampar och om man drar ut sladden och om den lilla gröna lampan släcks så startar inte laddaren ( ?!?!) på typ 4 timmar -.- så hade tänkt blogga vid typ 3 men sen dog datan och sen har jag pluggat och massa så har desvärre inte hunnit med mer än detta inlägget;(


vaknade iaf av att mamma bankar på dörren och säger att hunden måste ut( don't you just love when that happens?) och ut gick vi typ 1 timma senare (a), måste skryta lite med att hon blivit skitlydig nu på sista tiden!Och ett hopp tändes faktiskt om att detta årets agilitytävlingar kommer gå mkt bättre:)


bild från juni 2008


Nu ska jag egentligen sitta och plugga men som ni märker sitter jag inte och gör det just nu, shame on me!
meanwhile kan ni ju kolla in detta ;D kan inte sluta skratta , anna we'll never forget the biblan, och sen the skåps, ahahha

//Linn ♥

<3

Tycker bara att ni borde få veta vad som ständigt spelas som spelningslista på min spotify( 1 svenska poäng till mej! allitteration kallas det nog:))

tycker bara att ni borde få veta vad som ständigt som spelningslista på min spotify! ( 1 svenska poäng till mej, allitteration ftw:)) Kelly Clarksons nya album är oxå bra:)

knarkar oxå: Hey där flip side remix - Byz     
Högsta volym och man är ju nästan på fest igen!

nu får ni nu min tagga/happy happy happy spelningslista på spotify:) Klicka på --> :D
:D

//Linn♥



Godaste parfymen!


Black XS  -  Paco Rabanne ♥♥
Har för tillfället bara 5 ml kvar av denna parfym som jag fick i prov, är smått desperat av att köpa den och Anneli har förklarat den :Linn doften!

Har oxå sveriges snyggaste röv enligt en aning packad Anton K:)  Du med raring!

och ja jag vet att det kommer många inlägg på kort tid , men nu har jag tatt tag i det här och nu ska det jävla med bli av oxå!

// Linn ♥

Hot or whot?

Har länge tänkt att lägga upp snygga killar , alltså top ten in my eyes då liksom, tror det kommer bli av innan denna kväll är över men först ska jag, som lovat, lägga upp bilder på min AWSOME fruktsoppa med vispad grädde och mandelbiskvier, känn er inte läskade lr så:) vill inte skryta men den blev ASGOD!



som sagt , visst ser den goood ut?:)


Och här kommer pojkarna! Säg mej, vem/vilka tkr du är snyggast/sötast?


Logan Lerman



Bug Hall



Channing Tatum



Taylor Lautner



Josh Zuckerman



Eller Josh Duhamel?

//Linn♥

Speachless

vet inte vad jag ska säga
vet inte vad jag ska göra
vet inte vad som ska hända.


Du blev arg när jag visade känslor
Du blev arg när jag sa sanningen


"i'd rather be hated for the one I am, than loved for the one im not."
//Kurt Cobain




Anna du gör min dag bättre, tack. Dina skratt och din ständiga glädje som inte verkar tyckas rubba. du & jag & bibblan.
Skratt förlänger livet, så om jag fick dej att skratta så har jag gjort något bra idag. vilken tur att du skrattade.


Inte säkert att jag palla blogga det lilla jag bloggar men ska försöka.

//Linn♥







@ skolan

Ush ush ush , har haft engelska nationellt test prov nu direkt på morronen , reading gicl väl oki men sen gick listening åt he****e! sitter nu och väntar på att min histora lektion ska börja för vi hade tydligen inte någon spanska idag, lr hur va det?;) 


har haft riktigt najsiga drömmar och en tja är nära lr vad man ska säga^^ 
för att prata om inget och allt:) 


jag vet inte riktigt hur det är just nu, är inte inne varje dag och massa, drf jag inte har lagt in nya inlägg på sistone, vill bara att ni och Du ska veta att det inte bara är mitt fel! alltid jag som får komma krypandes tillbaka. alltid jag som tar första steget mot det "bättre" nu skiter jag i detta, bestäm dej om hur du vill ha det för jag pallar fan inte ha nåt emellan det!

//Linn♥


Aj aj aj aj

Det gick som jag trodde!

inga brutna ben men en ordentlig träinigsvärk i armar och magen;(
Fast det kanske inte är träningsvärk utan blåmärken. Just to make a really really long story short: jag skulle hoppa i ett gupp,trick , kalla det va ni vill, ca 20 m bakom min kompis Emelie och är helt inne när tanken slår mej att jag måste gå på toa när vi kommit ner för backen! fortsätter dock åka mot guppet och bråkdelen av den tanken gör så att jag släpper lite på bromsen och kommer i för hög fart vilket i sin tur gör att jag inte föjler med skidorna ordentligt och jag flyger som en projektil ca 3 m och landar RAKT PÅ MAGEN! AJAJ, tappar luften och det känns som om jag fått 100 sparkar i magen, tja ni vet hur det är när nån råkar slå till dej i magen och det gör skitont? tänk dej det fast 10 ggr värre;( försöker iaf ropa så gått det gick på emelie som till min lycka hör mitt kvidande och springer tillbaka, den händelsen innebar att jag nu har sktiont i magen,och revbenen, uhuhuhuh. 4 dagar sedan och det gör fortfarande skitont:(

BILDER KOMMER!

Nu ska jag nana och får väl hoppas på att min värk går över, happy day tomorrow! sovmorron till 20 i 10 och hem igen vid 2! :)

//Linn ♥

suck suck suck...

Skridsko åkning idag.
Skavsår idag.
Har det något med varandra och göra tros?
Blev iaf skridskorna för första ggn i år! :) Lilla sjön runt,drygt 5 km, med en tefatsdragande hund och en racerförande pappa, galet va kul man kan ha när man kör bil på isen:D Bilder kommer när jag pallat lägga in dom:) troligtvis i nästa inlägg:P


Lagt märke till att jag suckar? Bra, för det gör jag, det finns allt för mkt bråk och skit just nu, ingenting blir bättre och allt verkar gå åt fel jävla håll.
Hoppas att ni har det bra mkt bättre än mej och gläder mej åt att det finns små guldkorn i vardagen som kan pigga upp mej för det mesta. Dina ord, så tacksam, made my day:)

enough about that, imån ska jag försöka dra med en kompis till skidpistarna och åka lite skidor, om jag kommer ihåg hur man gör! Va ungefär 1.5 år sen man senast såg skymten av skidor, så får se om det blir skavsår och brutna ben imån:)

måste dra nu, pussen på er,

//Linn ♥

Daddy's back :) and shirlin's soon gone:(

Hej hej, jag vet att det varit dålig uppdatering men nu har jag en anledning till att uppdatera oftare!, Idag kom nämligen pappa hem från sin månadsresa i Australien och han hade massa presenter med sej tillbaka till mej! Bland annat, en hello kitty mugg,lösnaglar med australiens flagga på, godis,billabong plånbok,en "aussie" t-shirt ohc lite annat smått och gott. Nej men oj nu glömde jag ju det viktigaste!:O EN NIKON D3000 kamera!!!!:D
Fatta jag blev överglad lr vad?! har önskat mej en systemkamera i snart 2 år nu:) Massa bilder kommer komma inom kort, jag är numera ett fotofreak!:D

Imån åker dock min kära kusin hem:( kommer sakna hennes humor och är glad att hon redan bestämt sej för att komma tillbaka i april igen:)

WE WILL MISS YOU SHIRLIN!

Inlägget kommer inte bli längre för det är svårt att skriva i lösnaglar, inte med australienskisk flagga dock, dom är bara till souvenir:)

//Linn ♥

RSS 2.0