Julskyltning!

Hejsan:)

Igår kvällen va fan asnajs, tack alla!

Nu ska jag strax dra och kolla julskyltningen med anneli och undertiden kan ni ju underhålla er med att lyssna på denna braiga låt! (Click da picture!)



Bästevän du är så bra! :* :D



Posarn!


Kvällen va fan bästa på länge!

FEST

Jupps, hemkommen ifrån HBG nu , 2 behåar blev inköpta!:)
En vit och en zebrarandig med typ spets och en liten söt rosa rosett ^^

Nu taggar vi för fest lr utgång! Det är ju FFS dead by april som spelar i lilla LJUNGBY idag!!!
 
Vi ses bloogen!

//Linn ♥

Dh summer next year YEAH , Helsingborg? , Dead by april, och FEST!

Tjosan!

Igår blev ju lite smått misslyckad, trodde att folk skulle komma in till stan vid ca 22.30 tiden, kom inte ens efter halv 1! Men men , ist drog man ner på stan och käkade kebab på torino med Polan och en till. Satt på torino i kanske 1 timme sen stack man hem och på hemvägen möter man Jesper och Matte! Berättar för en smått efter Linn att det är DBA (dead by...) imån och jag är på som fasen nu! :D 
När man senare kommer hem , sätter jag på Detroit Rock City och kollar på den tills halv 3 ^^ Nattfilm FTW!

Idag blir det troligtvis att åka till Helsingborg med pappa och kanske anneli:) Tura med båten och sen typ gå på väla:)

Och jag är förresten sjukt taggad på Dreamhack summer 2010 ! Nån som har lust att hänga med?

Nu ska jag fixa mej och sen kanske kanske dra och hämta anneli!:D 
Uppdaterar senare ikv lr nåt!

// Linn ♥

Utgång!

Utgång dåe!
Peppad, glad ,taggad, in de mood jao säg va ni vill men jag är pepp fo sho! :D haha h
men mitt hår failade totalt , det va nog bästföre datum som oxå hade utgång för inte fan har mitt hår ändrats! Okej kanske liiiiite ^^




kvällens outfit! (smutsig spegel , check!) :)


//Linn mw ♥

färga håret, utgång,träning osv osv

Hejsan:)

Om ca 10 min ska jag dra och träna sen så kommer man hem, färgar håret och fixar sej för eventuell utgång! Ni får ta och rösta på vilken bakgrund jag ska ha på min blogg you guys!:) I alla fall, igår failade jag totalt på gympan asså, handboll då vah. Yeep det gick som man väntat! Hahah , det blev iaf ojämna par och då fick jag vara med läraren (N) När vi senare ska stå framför varandra och passa mellan oss så passar jag bollen rätt i hennes mage så hon får ont, jaa bra Linn! Sen ska man springa och passa mellan varandra (fortfarande i par) och sen ska man då skjuta i mål. Linn missar helt totalt och kastar bollen drygt 4 meter över målet och jag ser hur hon antecknar i huvvet att Linn mw kommer få ig på typ bollhantering lr vad sånt heter :) Mja sen fick man ju sjukt ont i knäna oxå-.- Men men ska inte klaga:) Nu sticker jag snart till träningen! vi ses senare bloggen:) 

RÖSTA!!!!!!

Val nr 1:



Val nr 2:



Val nr 3:



Val nr 4:



Eller val nr 5:



Nå? Vilken tkr ni?

Kommentera och rösta! :)


//Linn  MW♥

Fy på dej bloggen + bildbomb

Hmmph, kände mej lite vissen nu när ett inlägg som skulle varit innan önskelistan inte publicerades-.-

Jaja , det stod bara lite om min dag som för övrigt bestått av 2 prov o massa läxorn och lite till;( Imån blir det sovmorron tills kl  nåt åt 11 hållet , måste kolla upp det!
I kväll tränade jag och snart ska jag sussa sött med min hund:) Här kommer lite allmänna bilder som inte har med nåt att göra:)

HÄRLIGT VÄDER VI HAR VAH?
VILL HA SNÖÖÖÖÖ!

Bilden är från jul 2009, modell Ritzy och Ja det är äkta snö! :) *SAKNAR*



Linn är så fin i sin permanenta mustasch! :)
 

Vi skulle färgat mitt hår men plugget tog över ;( Och nej det ska inte bli blondt, med min naturliga hårfärg kommer det bara bli ljusbrunt:) Det får färgas i helgen helt enkelt!

Kvällen spenderades men näsan i dessa böcker!

Hon gillar att lyssna på min nanaspelningslista innan hon somnar precis som jag:)
Denna ascoola pengagris hittade jag på en sida som heter strapya world och vill ni se hur den ser ut lite mer och så så klicka på bilden med grå pengagris, men om ni vill se en demonstration av den så klicka istället på denna röda pengagrisen:)  




//Linn MW ♥

Önskelista Julen 2009!

,        ,    ,        

Dom här står just nu högst upp men oh, det kommer att komma mer, det lovar jag! :)



// Linn mw

A new day comes with new problems

Hallå!

Ska nog ställa upp i Fokis  blogg tävling sen, nu sitter jag i biblan och snart drar jag till biologin, efter det blir det till o göra nån texmex gryta på varmköket och sen åka hem och träffa bästa linn :* Försov mej gaaanska rejält idag och vaknade inte förrens kl 10 i 8 ! Nästan rekord faktiskt:)
Nu spelas I Gotta Feeling, Telephone och brick by boring brick gaanska flitgt på min lilla telefon! Hoppas ni har en bättre dag än mej!

Varje gång jag ser dej är det som ett slag i magen. Igår va det förresten 1 månad sen det hände och jag kan bara hopas på att tiden läker alla sår du skapat. Det värsta är att du erkännde att du inte ens hade dåligt samvete för det du gjort.   Hatar dej. Du fattar inte ens vad du gjort idiot.



//linn


Tjosan!

Oh ja jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men det har varit alldeles för mycket plugg och annat som har orsakat problem.       Idag va det iallafall dags för varmköksprov! Tyckte det gick hyffsat bra, gjorde iaf mitt bästa! Efter det gick man hem för vi hade håltimma och satt då en stund vid datan och läste bloggar! Efter det stack man tillbaka till skolan och va där tills halv 4 då det va biologilabb som va sista lektionen på schemat :) Nu har jag precis dushat och plattat håret och ska plugga lite nu, igen!  


Här kommer lite bilder på mej och min lilla julhund:)

 


På den näst sista bilden är det en färginställning på kameran som gör mej till en tomat men det kan ni väl se genom fingrarna på? ^^


//Linn mw 


Ullared

Hallojsan! Idag åkte man efter tävlingen till Ullared! väl där skulle vi bara hinna gå i ca 2 timmar men det hann vi. Mamma som stod för all kostnad (pappa stod kanske för 200 också) blev 1500 kr fattigare och Linn blev lite mer klädrik! Det gillar vi :)

 Inhaldlat blev iaf : 2 leggings i svart och grått, 1 röd och 1 grön trekvart tunika typ, 1 grå hoodie,1 grått brottarlinne, ett pyjamasset och lite småsaker!
Jag ska nu provsmaka Marabou vinter och äta lite jultomtar och vara lite julig i min röda och vita pyjamas:)



Röd trekvartstunika och grå leggings :)
Och aa dåålig kvalité jag vet men kameran är inte den bästa utan blixt!

Myskväll hos anneli :)

Runt åtta sticker man då hem till kära Anneli där vi sitter en stund vid datan,och vid typ nio kommer då Marcus och då ska vi kolla på film som inte börjar för att jag möjligtvis sitter vid datan och dom låg i sängen och kollade på mej när jag satt vid datan. Stunden senare tar jag iaf tag i det hela och sätter på filmen " Evil Dead" som visade sej vara allt annat än läskig och bra. Det första "hemska" va när en tjej blir brutalt våldtagen av trädgrenar och ett träd, tro det eller ej! 15 min senare stänger vi av filmen, och nu sitter jag återigen vid datan och dom sitter återigen och kolla på mej i sängen, men jag tycker om er ändå:) Imån tävlar man så wish me good luck! :* //Linn :*

Inte klar

Hejsan allihopa! :)

Har nu försökt få lite mer ordning på bloggen men det är ännu mycket som återstår.

Dagen har i allafall bestått av en urtråkig populärvetenskapsdag som helt enskelt bestod av 7 st 45 minuterspass med föreläsningar i olika ämnen. De våran grupp gick till var : astronomi, teckenspråk,dialekter,bilmotorsnåtnåt, och gyllende snittet ;( Den roligaste va lätt astronomin där jag vann choklad eheh ;D

 Senare blev det plugg och träning som gick åt skogen och nu är det min kära data som får lite kvalitetstid :)

Imån ska jag försöka passa tiden och vara vid korsningen kl 8 för att möta Denis ;P Vi har missat varandra hela veckan så vi får väl se om vi lyckas imån! Nu ska jag strax sova, bara läsa en snutt och öva på spanska glosorna en sista gång.

// Pussen Lmw   


Linn skaffat blogg? Ja det är sant!

Som ni märkt har jag nu skaffat mej en liten blogg. Hoppas att ni kommer gilla den när den är klar för nu ser den bara hemsk ut^^  Nu ska jag nana, vi ses imån!

// pussen Lmw


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0