Morgonrunda & fotorunda i ett


Klippning, färgning och nyårsklänning <3

Hej igen:)

Imorgon kl 11 på morronen ska jag och mamma bege oss till först vila för att köpa min troligtvisa nyårsklänning och sen till frisören där jag ska klippa och färga mitt  hår! :DEn fin klänning på vila, inte den jag ska köpa dock;) bild kommer på den ska ni få se:)

//Linn ♥

Helgen:)de två tröjorna högst upp från monki
Årets julgran
de 2 ringarna och pärlöronhängerna från Ur o Penn

//Linn♥

REA , bästavän, och trådtrosor

Hej hej igen:)

Idag började ju som ni kanske vet den stora MELLANDAGSREAN! Självklart va jag där med bästavännen Linn S <3
Vi gick först till Gina där vi hittade asnajsiga underkläder, och linn hittade lite mera som hon köpte sen:)
Efter det gick vi affär till affär genom hela stan tills vi slutligen kom till woodoland där vi sedan blev upplockade av mamma och drog till donken för att käka:) vi hade då bara varit på stan i 6 timmar;/
Inhandlat blev:

- underkläder (gina tricot)
-smycken ( två assnygga ringar för 30 kr stycket, och ett par pärlöronhängen för 15 kr! allt på ur och penn:))
- fint linne och nit t-shirt (monki)
och lite smink på HM

Linn hittade ändå snyggaste reavaran på HM som va ett "plagg" som jag inte kunde få för mej att någonsin använda! X) Gott skratt hade vi dock, right! :D

Vi träffade oxå på 2 tjuriga woodoland tanter och 1 otrevlig mcdonalds kassörska!
men mer om det en annan gång:)

pinsammaste händelsen va lääääätt inne på donken där jag hade mina inhadlade varor i min väska som va på bordet, Linn la märke till detta och la diskret ut mina underkläder på bordet, sen "råkade" hon putta ner dom på golvet FRAMFÖR MASSA KILLAR!:O fatta pinsamt! ahhahaha :)

bilder kommer när jag pallat ta kort:)

//Linn♥

JUL!

God jul mina bloggläsare:)

Nu har vi precis ätit och öppnat alla klappar:)

jag fick:
1 par scullcandy hörlurar (som jag önskade mej ,remember?:D)
1 par höga uggs
1 ny ridväst
1 par tjocka ridstrumpor
1 rosa palestinaschal av min kusin
godis :)
och ett hemmagjort presentkort på Itunes shop:D
Tack så mkt! :)

Väntar bara på att pappa ska komma hem med det jag behöver mest:)

Hoppas ni har en bra jul nu:)

//Linn ♥

Oh my god

Hej.
jag  
har
varit
olydig
.
Nej men jag är seriös, kommer inte alls få några julklappar i år även fast det säkert ligger 5 st därnere till mej, JAG HAR JU SKITIT I BLOGGEN :O ( inte bildlig talat då)
Måste ta tag i detta igen linn!

Idag har jag slappat och suttit vid datan hela dan! Rätt kul med tanke på att mamma beslagtar den varje skolvecka för att jag suttit för mkt vid den under helgen :D i love my mum!
Sen har jag åkt pulka med min kusin och haft snöbollskrig med henne och mamma :D
SKITKUL att få hämnas på mamma =)Sen ska jag kanske kolla film med bästa Anneli :) drag me to hell kommer att skrämma livet ur mej asså, jag blev ju rädd när jag kollade på Pandorum XD Anneli satt lugnt jämte mej när jag skrek till emmelanåt hahah:) Skyllde på att jag va så inne i filmen :) DEN ÄR ASBRA BTW!


Iaf en sak som stört mej illa länge nu är itunes! När jag för en tid sen synkade den på min data så försvann ALLT!:O alla program, spel, bilder och all musik! Och det va bara för att dt va Han som lade in dom har ju alla filer på sin data och när jag kopplade in den så fanns ju inte dom så itunes tog bort dom-.-

uppdaterar imån, men innan jag drar så vill jag bara säga att jag önskar att allt va som innan..

So, do you remember?


(Click the bild som mamma säger:))
//Puss puss linn ♥
Lite lost

Hej hej!

Har varit lite lost som sagt dåe, inte lost ,lost utan mer lost i skallen typ, om det nu gör så att ni fattar, har kanske inte så hemskt mkt tid över för bloggen som då får ta smällen! jag har hittat asfina uggs liknande boots och lite mer fina smycken och kläder som jag är supersugna på!   

Idag va jag hos en dietist.hon sa att jag ska äta det och det och det och det. Jag blev ganska glad för jag gillar mitt "matschema":) Fullt med massa gott! Tog oxå svinsprutan. Efter det sa skolsystern att jag va en modig kvinna som tog den fast jag va så rädd för sprutor. Men det va inte så farligt faktiskt. Hon sa att om jag va orolig så skulle jag inte kolla på sprutan, så jag kollar ut genom fönstret, hon frågar mej vad jag ska göra i jul och 2 sekunder senare har jag en nål i min arm. Fatta jag blev glad att det inte gjorde ondare! Men har man haft en 15 cm lång nål i ryggen och några till i hakan och huvvet och i armen så blir man faktiskt mindre rädd. HEH

Min hund har pms , no kidding, hon blir sur om man ska klappa henne för hon tror att man ska ta hennes "trosor" och börjar morra och bita sej själv i röven. tro det lr ej men hon sen sjukt dum ut. Måste gå ut med henne nu kom jag på hehe:)

Måste uppdatera mer fast senare! Ohh det har hänt så mkt!:) både posetiva och negativa saker.

Nu ska jag ut en snabbis sen blire sova:) måste vakna i tid för att äta frukost sa dietisten! Sen ska man ju gåååå till skolan oxå. enda posetiva med det är att man får sällis av en sjysst denis:)


Hej då och godnatt
//Linn ♥

RSS 2.0